Oma epätietoisuus ja muidenkin koiran omistajien kiinnostus sai minut järjestämään koiran luonnollisen ruokinnan luennon Ouluun.

Luennon pitäjäksi lupautui Marjut Nieminen eläinten luontaislääkintäkoulu Weteristä. Luennolle oli ilmoittautunut 24 osallistujaa. Luennolla kuunneltavaa ja kysyttävää riitti reilun kolmen tunnin verran.

Luennon jälkeen pää oli kyllä pökkyrällä ja ajatukset sekaisin. Mutta usko siihen, että kyllä se koira saa kaikki tarvitsemat ravintoaineet ilman teollisia nappuloitakin vahvistui. Lisätukena ja muistin virkistäjänä toimii sitten vielä jo aiemmin ostamani kirja, jonka on kirjoittanut Malin Ekblom.

1292161837_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lilli ja Nekku ovat olleet ns. osa-barffilla eli päivän toinen ateria on ollut nappulaa ja toinen sitten yrjölänpuuroa+lihaa+kasvista yms.  

Marraskuun lopun hampaanpoistojen jälkeen, koirat ovat saaneet "pehmyttä" ruokaa. Kaikki puruluut tms. kovat pureskeltavat ovat olleet piilossa, jotta ikenet poistettujen hampaiden kohdalta paranisivat nopeasti.

Ostamani Nutrolin -öljy on kyllä saanut lyhyessä ajassa koirien turkit kiiltämään.

Ajan myötä sitten kokeillaan broilerinsiipiä, kun niissä ei ole luuta. Jos nämä meidän neitit pystyisivät niitä pureskelemaan : )