Tänään ei shelttilenkille kokoontuneita hellitty säällä. Navakka tuuli puhalsi, mutta onneksi lenkkimaastona jälleen metsäpolut, joten pahimmat tuulet jäivät puiden latvoihin : ) Tänään mukana ensikertaa 14 viikkoinen soopelityttö Sandra ja toinen minulle uusi tuttavuus oli myös 9 kk:n ikäinen soopelityttö Nuppu. Soopelivoittoinen oli tänään koirien väritys, väripilkkuina trikki Nipa ja mustavalkoinen Nita.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Lilli ja Nekku pääsivät tänään vielä toiselle metsälenkille, kun alkuillasta lähdimme Vili-sheltin ja Niinan kanssa lenkille lumisateen jo alettua. Lunta satoi koko lenkin ajan ja paluumatkalla Hiirosen aavalla jalkpallo- ja nurmikentillä tuuli vasta tuntuikin. Siinä piti kiskoa huppua tiukemmin päänsuojaksi, ettei olisi satanut silmät ja suut lunta täyteen. Koiria ei lumisade tuulen kera haitannut, turkit saivat hienon lumipeitteen.

Klo 22 käytin koiria takapihalla iltapisuilla ja lunta satoi edelleen. Piti hakea ihan viivotin sisältä ja mitata alimmalta portaalta lumikerroksen määrä – 7 cm, mikä takatalvi!