Molemmat koirat ovat nyt siis Interceptor –lääkityksellä (neljän viikon kuuri) nenäpunkkien vuoksi : (  Lenkkiseuraa ei muista koirista saada eikä haluta niin kauan kuin koirat oirehtii aivastamalla, niiskuttamalla, ryystämällä … Lilli alkoi oirehtia torstaina aivastelemalla ulkona.

Nekku sai myös Synolyx –antibioottireseptin, jos Interceptor –lääkitys pahentaisi oireita huomattavasti ja koiralla olisi hankala olla ja hengittää. En ole kuuria aloittanut, sillä Interceptor –tabletin annon jälkeen Nekun oireet ovat laantuneet, mutta eivät vielä loppuneet.

Samalla käynnillä uusitutin Lillille Propalin -reseptin. Lilli kun on jälleen alkanut päästellä tietämättään pissat alleen nukkuessaan : ( Edellisen Propalin -kuurin syötin syksyllä 2008 ja sen jälkeen pissoja on tullut harvakseltaan, mutta nyt jälleen on saanut luutun kanssa siivota tiuhempaan tahtiin.

Kääpiöpystykorvafoorumilta pongasin nenäpunkkikeskustelun ja siihen liittyen pystiksillä esiintyvään niiskutus –kohtauksiin. Myös Nekulla on ollut keskusteluissa kuvattuja oireita, jotka ovat kuitenkin ihan erilaista kuin nyt olevat reverse sneezing –oireet.

Lillin ja Nekun kotisivut poistin netistä torstaina toistaiseksi. Odotan inspistä uusien kotisivujen tekemiseen. Kotisivuille ei ole tullut mitään uutta pitkään aikaan ja blogi on ikään kuin syrjäyttänyt koko kotisivut. 

Kotisivujen vieraskirjan siirsin näkymään tänne blogiin, sinne voi edelleen vapaasti käydä jättämässä viestiä : )  Blogin vasemmasta palkista vähän alaspäin vierittämällä löytyy tiedot Lillistä ja Nekusta sekä Linkit –sivu, josta löytyy osa kotisivuilla olevista linkeistä. Lista täydentyy ajan kanssa.

Kuvapankkiin olen nyt päivitellyt kuvia Lillistä ja Nekusta, mutta vielä on yhteiskuvat päivityksen alla ja näin ollen yhteiskuvakansio on piilossa toistaiseksi.