Nekku on toipunut  hyvin sterilisaatioleikkauksesta, kipulääkettä menee edelleen sallittu määrä päivässä. Nekku viihtyy ulkona, joten pystytin parvekkeelle aitauksen, joka rajoittaa koiran säntäämistä pihalle haukkumaan, kun ohi kulkee koiria ulkoiluttajineen.
1505696.jpg 

Lauantaina piipahdettiin mökillä laittelemassa sitä kesäkuntoon. Nekkukin sai olla mökillä vapaana, vaikka lääkärin määräyksestä kaksi viikkoa pitää ulkoiluttaa hihnassa. Kaikenlainen riehuminen ja taka-ajoleikit Lillin kanssa piti estää. Lillin juoksuintoa purettiin nuoremman poikani kanssa teettämällä Lillillä keppejä ja paria hyppyä. Pitihän niitä suorituksia videollekin ottaa, joita voit katsoa täältä.

 

Sunnuntaina kävimme shelttilenkillä. Nekunkin otin mukaan, mutta irti ei Nekku päässyt juoksemaan. Lilli sai purkaa juoksuhaluja ja mukavasti oli jälleen juoksuseuraa mukana lenkkeilemässä.

 

Lillin kanssa illalla kaverikoiravierailulla Villa Viklossa. Mukana olivat myös kaverikoirat Tino, Nana ja Iines. Sari oli tutustumassa kaverikoiratoimintaan ilman koiraa, hienoa!