Liekö eroahdistus vaivannut Nekkua, kun oli ottanut päivän aikana käsittelyyn minun käsityön. Tämän yhden kerran unohdin käsityön jalkarahille olohuoneeseen ja heti Nekku tarttui tilaisuuteen. Bambupuikot olivat saaneet uuden muotoilun - käyttökelvottomat nyt. Samoin lankakerä oli saanut käsittelyn - siinä sitä on meikäläiselle käsityötä, kun selvittelen lankasotkun. Nekku vain tapitti pienillä ruskeilla silmilään suoraan minua silmiin, kun näytin lattialla lojuvaa sotkua ja kyselin tihutyöstä : )

Illalla sitten Lilli liukastui agilityharkoissa puomin ylösmenokohdan puolen välin jälkeen ja tipahti sieltä alas. Puomille mentiin hypyn jälkeen hieman viistosta kulmasta. En nähnyt koiran ontuvan tipahtamisen jälkeen, joten otin puomin heti uudelleen, jonka Lilli menikin epäröimättä ja siitä sitten suoritettiin rata loppuun. Ryhmäkaveri mainitsi puomin liukkaudesta ennen suoritustamme, mutta kyllä se yllätys oli silti itselle, kun se haaveri sitten sattui. 
Säikähdyksellä selvittiin ja Lilli peuhasi Nekun kanssa illalla kotona normaaliin tapaan.
Juha oli suunnitellut radan, jossa oli pitkiä vientejä esteeltä toiselle. Muuten harkat menivät ihan hyvin, mutta välistä veto ei tahtonut oikein onnistua, eikä oppi mennyt minulla perille - siis jalat eivät kulkeneet ohjauksen kanssa samassa tahdissa...