Eilen pitkästä aikaa Lilli pääsi jälleen agilityharjoituksiin. Taukoa tuli etupäässä minun selkävaivojen takia, mutta myös päällekkäisyyttä lasten harrastuksiin kuskaamisen vuoksi. Agilityrataa ei muutettu, vaan suoritettiin edellisen ryhmän (3-luokan) rakentama rata. Teimme Lillin kanssa virheettömän radan, vaikka hieman haparoin putkiin lähettämisissä ja loppusuoralla oma hitaus korostui, kun Lilli ei tiennyt mihin pitää mennä. Olin onnistumisesta tosi iloinen, ihan sekin vuoksi, että selkä kesti tämän spurtin ja vielä ilman särkylääkettä : ) Lilli oli radalla intoa täynnä ja jakoi innostustaan radan laidalla kovaäänisesti haukkuen. Eilen hallissa ääntä pitkin kolmen sheltin kopla, jota yritti treenikaveritkin hiljentää komentamalla ja jopa räminäpurkilla. No, eihän nämä shelttitytöt vaienneet kuin hetkeksi…

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Tänä aamuna lähimetsästä ”ruokintapaikalta” löytyi joululimppu. Tulipa koirankakkapussillekin käyttöä, kun kiikutin limpun taloyhtiömme kompostiastiaan : ) Löytöpaikalle sattui samaan aikaan myös toinen koiranomistaja – siinä sitä löytöä sitten yhteen ääneen ihmeteltiin. 

Otin viime viikolla yhteyttä Oulun kaupungin ympäristöviraston ympäristötarkastajaan, lähettämällä hänelle sähköpostia kuvien kera tästä jatkuvasta ruoan tuomisesta metsään. Ympäristötarkastaja lähetti sähköpostini edelleen poliisille tiedoksi. Ei taida viranomaisillakaan paljoa olla tehtävissä?