Lillin ja Nekun kanssa vietetty rauhallista arkielämää lenkkeilyjen merkeissä. Lilli kävi tiistai-iltana Niinan kanssa agiharkoissa, jotka sujuivat kutakuinkin hyvin. Hieman alkukankeutta yhteistyössä, mutta tunnin loppua kohden meno parani huomattavasti. Nekku ja Vili olivat myös mukana ja koirat pääsivätkin nuuskuttelemaan alkulämmittely- ja loppuverryttelylenkeillä.

Alkuviikosta sain työkaveriltani digijärkkärin lainaan. Olen harkinnut digijärkkärin ostoa ja halusin hieman tuntumaa kameraan. Ensimmäisellä metsäreissulla kuvat eivät tahtoneet onnistua millään. Kameran käsisäädöt eivät paljoa poikenneet omasta kamerasta, mutta silti kuvien ottaminen meni opetteluksi. Järkkärin nopeasta sarjakuvauksesta tykkäsin, oma kamera kun on sarjakuvaukseen hitaampi. Tässä alla Lillistä poseerauskuvia, jonka otin lainavehkeellä ; )
Torstaina kävelin Nekun kanssa töihin. Olin varannut iltapäivälle Nekulle Akuuttiin vasta-ainetestiä varten ajan. Nekku käyttäytyi koko työpäivän hyvin rauhallisesti. Se nukkui työpöydälläni pienen peiton päällä suurimman osan työpäivästä.

Verikokeen ottaminen ei aiheuttanut mitään ongelmia, Nekku nojasi rintaani vasten rauhallisesti ja katseli nappisilmillään minua, kun etutassusta otettiin näytettä. Nyt sitten odotellaan kirjallista ilmoitusta testituloksesta. Suunnitteilla on ensi kesänä asuntoautomatka Suomen rajojen ulkopuolelle ja koirat lähtee tietysti mukaan reissuun : )

Lauantaina Lilli osallistui OKK:n agilitykisoihin kahden radan verran. Puomi ja keinu ”peikko” kummittelivat edelleen, mutta muuten Lillin ja Niinan yhteistyö oli oikein hyvää. A-kisa meni hyllyksi ja B-radalta 10 virhepistettä ja muutama sekunti yliaikaa. Lilli pääseekin ensi viikolla puomin ja keinun täsmäkoulutukseen : )

Shelttilenkille lähdettiin tänään polkupyörällä. Lilli ja Nekku ravaavat tosi nätisi etupyörän edessä. Pyörälenkkejä tehdään harvakseltaan, yleensä kohteena on Haukkukeidas, jonne meiltä kotoa on lyhyt matka. Shelttilenkille osallistui jälleen mukavasti koiria. Hienossa aurinkoisessa syyssäässä saimme metsäpolkuja yhdessä kierrellä.