Tihkusateesta huolimatta lähdin Lilli ja Nekun kanssa eilen shelttilenkille. Joka tapauksessa koirat tarvitsivat lenkitystä, joten sadesäällä juttuseura teki lenkkeilystä mukavampaa. Lenkillä olivat mukana myös Peppi, Nelli, Nita, Rina ja Jasper. Kotiin päästyämme koirat olivat umpimärkiä ja itselläkin vaatteet märkinä. Ensi sunnuntaina uudelleen, säästä riippumatta : )

Viikon aikana ollaan lenkkeilty koirien kanssa keskenämme sekä yhdessä muiden koirakavereiden kanssa. Maanantaina Rico ja Nero olivat seurana ja Jonna ottikin muutamia mukavia vauhtikuvia koirista. Tiistaina käväisimme pikaisesti agikentällä, jossa Niina otti Lillin kanssa keinulle menoa, minun estäessä keinua laskeutumasta maahan. Harjoituksen jälkeen kävelimme pitkän metsälenkin.

Keskiviikkona jatkui jälleen kaverikoiratoiminta Lillin kanssa kesätauon jälkeen. Vierailukohde oli Merikartano Tuirassa. Vierailulla mukana myös kaverikoirat Ama, Lotta, Tara ja Nana. 

Torstaina jälleen agikentällä Niinan ja koirien kanssa. Alkulämmittelyn hoidin pyöräilemällä koirien kanssa Haukkikselle. Harjoittelut jäi kyllä lyhyeksi, kun junnujen vuoro alkoi klo 17, eikä me sitä muistettu.

Vilillä&Niinalla oli edessä lauantaina viralliset tokokisat ja nurmikentällä Nekku toimi paikalla makuussa ns. häiriökoirana. Heh, Nekku yllätti minut nököttämällä maassa Vilin seurana ihan kiltisti ja häiriöksi haukahteli ja puksahteli agikentän reunalla oleville koirille ; ) Lillikin pääsi vielä nurmikentällä parin hypyn kera Niinan kanssa harjoittelemaan ohjauskuvioita.

Perjantaina koirien lisäksi ulkoilutin myös kameraa, kun aurinkon paistoi vielä lenkille lähtiessämme kirkkaasti. Löysin tutuista metsämaisemista myös uuden polun pätkän, joka tietysti piti kulkea läpi. Nekku pääsi toteuttamaan metsästysviettiään ja ajoi puuhun oravan, jonka perään olisi kiivennyt, jos olisi osannut - yritystä kyllä oli hyppyjen muodossa : ) Lisäksi Nekun toimesta maasta tai puusta lentoon lähti ilmeisesti hiirihaukka. Säikähdin isohkoa lintua sen verran, että kuvaaminen jäi, vaikka lintu kaarsi puiden lomitse edestäni taivaalle.Tänään lenkkeiltiin jälleen metsässä Vilin ja Niinan seurassa. Lenkin päätteeksi Lilli ja Nekku pääsivät jälleen ns. häiriökoiriksi Haukkiksen nurmikentälle, kun Niina harjoitteli Vilin kanssa paikallaan oloa menemällä piiloon mökin taakse. Hienosti Vili pysyi paikallaan, vaikka Lilli karkasi kesken kaiken luokseni. Nekku pysyi maassa Vilin seurana – hienoa Nekku!