Tämä viikonloppu on kolmas peräkkäinen kerta kun ei olla mökillä. Aviomies lähti 6.6. vajaan kolmen viikon moottoripyöräreissulle Eurooppaan ja palaa takaisin juhannuksen viettoon, jolloin sitten yhdessä jälleen mökille – yksinolo mökillä ei nyt huvita ja varsinkaan kun nuoremman pojan kolme viikkoa sitten tikattu jalka ei näytä paranevan. Lääkärin antaman määräyksen mukaan 15 tikkiä poistettiin ajallaan ja haava aukesi : ( Onneksi naapurissa asuu eläkkeellä oleva sairaanhoitaja, jonka neuvot ja hoitotoimenpiteet ovat olleet kultaakin kalliimmat.

Viikko on jälleen mennyt nopeasti. Tiistaina Lilli oli agilityharkoissa Tuulikin kera, keskiviikkona shelttilenkki ja torstaina Lillin kanssa kaverikoiravierailulla Kairos-kodissa. Vierailulla olivat myös Ada ja Elli.

Keskiviikkona ennen shelttilenkkiä piipahdin koirien kanssa mökillä kastelemassa kukkia, kun ne eivät ole taivasalla vaan räystään alla, eivätkä näin saa vesisateella vettä niskaansa.

Mökkinaapuri on ottanut kanoja ja ensi kosketus kanoihin koirilla tapahtuikin tiistai-iltana. Nekku karkasi kanajahtiin, mutta mitään vahinkoa ei sattunut. Ajatus koirien vapauden rajoittamisesta viikonloppuisin tuntuu ikävältä. Ehkä me päästään naapurin kanssa sopimukseen, että kanat pysyy aidatulla alueella ne viikonloput kun itse olemme siellä : )

1276945278_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Shelttilenkillä oli jälleen mukavasti 12 koiraa juoksemassa metsässä. Tunnin lenkki tehtiin, eikä pysähdelty, sillä sääskiä oli suurina parvina heti kimpussa, jos vauhtia hiljensi.

Viikonlopuksi povattiin sateista säätä. Ei pidä ainakaan näin lauantai-iltapäivänä vielä paikkaansa. Leikkasin juuri takapihan nurmikon ja hikeä puskee pintaa tämä puolipilvinen +20 asteen sää.

Btw, se kuuluisa "joku" on viisi euroa köyhempi, kun tänä aamuna koirien kanssa aamulenkillä keräilin jälleen roskia lähimetsästä. Tietä ylittäessäni piipahdin vielä nostamaan kertakäyttömukin tien reunasta ja siinä vieressä näytti olevan karkkipaperi mytyssä. Tämä mytty olikin viiden euron seteli. Siinäpä oiva roskiennokkimispalkkio : )

Huomenna sunnuntaina mennään Lillin kanssa kaverikoiravierailulle Teppolakotiin, myös sheltti Ama ja chihu Ada tulevat vierailulle mukaan. Illalla vielä shelttien agilityvuorolle Haukkikselle – ehkä.