25 vuoden työhistorian jälkeen päätin pitää pienen tauon. Jäin tänään kolmeksi kuukaudeksi vuorotteluvapaalle. Mitään suunnitelmia vapaa-ajankäytön suhteen en ole tehnyt. Ajattelin, että teen sitä mitä huvittaa tai olen tekemättä mitään. Niin ja tämä ei ole aprillia!

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Minua on jymäytetty aprillipilalla tänään kaksi kertaa. Sain aamulla tekstiviestin: "Heippa, Olemme nyt uuden, iki-ihanan koiranpennun omistajia! Oulusta löytyi kasvattaja, jolla oli luovutusikäinen shelttipentu vielä myymättä…" Koska tiesin viestin lähettäjän etsivän kuumeisesti shelttipentua, en hetkeäkään epäröinyt viestin todeperäisyyttä. Tietysti soitin heti viestin lähettäjälle ja sanoin: "mitä ihmettä", jolloin puhelimista kuului APRILLIA!

 

Toisen kerran menin "halpaan" kun tuli kaupungilta 11 aikoihin kotiin ja vanhempi poikani ilmoitti jo ovella: "jompikumpi koirista on kakannut olohuoneen matolle". Minä tietysti sitä sadattelin ja kysyin, että oliko hän siivonnut kakan pois? Poika tuumasi, että ei ollut ja minä tietysti sitten kiiruhdin takki päällä läjää katsomaan. Poika seurasi perässäni ja kun kysyin, että missä se läjä on, kuului taas APRILLIA!

 

Mitähän sitä vielä tänään uskoo….