Nopeasti on kolme kuukautta kulunut. Kun jäin vapaalle, ajattelin, että en tee mitään ihmeellisempää, nautin vapaudesta, yksinolosta päivisin ja teen koirien kanssa pitkiä metsälenkkejä. Menneeseen kolmeen kuukauteen on sopinut monenmoista pikkupuuhaa, kuten P-S Shelttikerhon mätsäriä varten palkintojen kerjäämistä yms. pikkuhommaa sekä shelteille tarkoitetun alkeisagilitykurssin järjestäminen. Mätsäri oli la 24.5. ja agilityn alkeiskurssi ajalla 1.6.-29.6.2008. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Olen myös leiponut jonkin verran, (en vain mätsäriä varten), pullantuoksua on ollut useampana viikkona. Leipomisen ja muidenkin kotihommien aikana olen kuunnellut cd-levyiltä useamman äänikirjan eli kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Siivoamisesta en erityisesti pidä ja koti on saanut kyllä olla rauhassa suursiivoukselta : )
Aika ei todellakaan ole käynyt pitkäksi, siitä nyt ovat osaltaan Lilli ja Nekku pitäneet huolen. Töihin meno ei sinänsä ole vastenmielistä, mutta tätä vapaalla olemista olisi kyllä voinut jatkaakin.
1690334.jpg 
Metsälenkin antia - tässä maljakossa sulassa sovussa mustikka, kanerva ja suopursu. Kesä on juuri nyt parhaimmillaan, nautitaan siitä!