Tiistaina 30.11. oli kaverikoiraohjaajien palaveri pikkujoulutunnelmissa. Pauliina yllätti meidän kokoustelijat lahjoilla - koiralle tassupyyhe ja ohjaajalle Fazerin sinistä - kiitos!

Nyyttäreillä kestitsimme itsemme asiallisen asian ja höpöttelyn lomassa kylläisiksi. Kokoonnuimme työpaikkani neuvotteluhuoneeseen, joten Lilli ja Nekku pääsivät mukaan. : )

Tämän vuoden puolella tähän päivämäärään mennessä yhteensä 17 kaverikoiraa on vienyt iloista hännänheilutusta ja rapsutus- ja silittelymahdollisuutta kuka enemmän kuka vähemmän 11 eri kohteeseen. Keskimäärin vierailulla on ollut kolme kaverikoiraa : )

Lillin kanssa ollaan oltu toiminnassa mukana vuodesta 2007 ja jatketaan vierailuja niin kauan kuin koira jaksaa, koiran ehdoilla tässä hommassa jokaisella vierailukerralla mennään.

Kaverikoiratoiminta on vapaaehtoityötä, josta ei makseta mitään. Se vaatii sitoutumisen, tähän hommaan ei kannata hetken mielijohteesta lähteä. Jokainen vierailu tarvitsee tietyn määrän osallistujia ja "mukana roikkujista" ei ole kenellekään mitään iloa.  

Lisäys: Kennelliiton sivulta lisätietoja