Kesäkuun viimeistä viikkoa on vietetty sateisissa merkeissä. Sadetta on riittänyt jokaisella päivälle : (
Maanantain agitreenien jälkeen on tullut käytyä pari kertaa omatoimisesti agikentällä pieniä harjoituksia tekemässä. Lilli on aina yhtä innokas treenikaveri ja onpa Nekkukin päässyt pari hyppyä hyppäämään : ) Omatoimiharjoitukset jatkuvat kotipihalla – ainakin putkeen menoa pääsevät molemmat koirat harjoittelemaan, sillä tilaus Haaparannan puolelta saapuu ensi viikolla… siitä myöhemmin lisää.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Keskiviikkona lenkkeiltiin shelttien kanssa Haukkukeitaan metsissä. Mukana menossa olivat Edi, Lilli, Ama, Nella, Santra, Pyry, Panu, Iines, Eddy, Nonna sekä Lilli ja Nekku. Lenkin aikana ei saanut, mutta sade alkoi lenkin päättyessä – kerrankin näin päin!

 

Eilen perjantaina Piiku houkutteli (no ei siihen suostumiseen paria sekuntia kauempaa mennyt) minut Haukiputaalle katsomaan Pohjoisen vesipelastuskoirat ry:n järjestämää vesipelastuskoetta. Tapahtuma alkoi klo 18 ja onneksi sade loppui ennen kisan alkua. Sää oli muuten kyllä kylmä ja tuulinen.

Seurasin tunnin verran kisaamista ja täytyy todeta, että kyllä koira on tässäkin lajissa käytöksen puolesta arvaamaton…siis, vaikka kuinka paljon olisi harjoitellut. Yksi koira ei ensin halunnut hypätä veneestä, vaikka omistaja kuinka rannalta kutsui. Toinen ei taas suostunut viemään narun jatkeena ollutta vientiesinettä vesillä odottavaan veneeseen, vaan alkoi sitä kuljettaa pitkin rantaa leikkimielellä ja kolmas ei ottanut pelkkää viestiesinettä suuhunsa, vaan ui ilman sitä veneen luo ja kierteli ja kaarteli sen ympärillä. Vene palasi rantaan, jolloin koira hyppäsi veneeseen ; ) Hauskoja tilanteita katseltavaksi yleisölle, mutta ehkä koiran omistajat eivät niin innoissaan koiriensa tempauksista olleet. Alla kuvasarja onnistuneesta suorituksesta:
1682839.jpg

1682869.jpg

1682872.jpg

1682870.jpg

1682873.jpg

1682874.jpg
Kalevan verkkosivulta löytyi myös uutinen tästä tapahtumasta.