Postcrossing harrastus on kestänyt nyt 532 päivää ja tänään lähetin viidennensadannenkahdeksannen postikortin. Kortti lähti Carlalle Portugaliin. Vain seitsemän lähettämääni korttia ei ole mennyt perille. Kortteja on tullut lähetettyä 53 eri maahan, eniten Saksaan – 70 korttia.

Se mitän korttiin tulee kirjoitettua, määräytyy yleensä vastaanottajan postcrossing -profiiliin kirjoittaman tiedon mukaan. Kirjoitan kortin täyteen juttua. Itseäni sapettaa saada kortti, jossa vain lukee Happy Postcrossing Huuto

Tämä korttien kirjoittelu on tuonut tullessaan korttien lisäksi erilaisia keskusteluja ja yhteydenottoja korttien vastaanottajien/lähettäjien kanssa. Viestejä voi kyllä lähettää kenelle tahansa Postcrossing sivustolle liittyneelle ja yleensä kirjoituskieli on englanti.

Olen vaihtanut yksityisesti (private swap) esim. postikortteja ja lähettänyt käytettyjä postimerkkejä kirjekuoressa kortin kera postimerkkejä keräileville. Kiitos käytettyjen merkkien keräilystä lähtee tässä myös työkavereilleni : )

Melkein vuoden lähetin kortteja vain ulkomaille, mutta sen jälkeen lisäsin omiin asetuksiini myös Suomen. On mukava välillä kirjoittaa ihan suomeksi suomalaiselle : )

Postipoika on kantanut meidän postilootaan tähän mennessä 488 korttia 49 eri maasta. Eniten kortteja olen saanut USAsta – 79 korttia.

Eilen posti toi kortin Janinalta Italiasta.

1263402951_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1263402935_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kortin kääntöpuolelle Janina oli teipannut spitz Sonyn kuvan. Kortissa hän kertoi, että koira ei ole hänen, mutta kun hän ratsastaa hevosellaan Sony juoksee rinnalla. Ihme, että kuva oli pysynyt paikoillan koko 2226 km matkan : )

Lähetettävän postikortin ostaminen on sitten ihan oma juttunsa. Normihintainen postikortti maksaa esim. marketista ostettuan 1-1,20 euroa. Viime viikolla tilasin netin kautta postikortteja, joiden kappalehinta oli vain 0,20 euroa. Kirpputoreilta löytää myös mukavasti kortteja h a l a v a l l a. Raksilan Pelastusarmeijan myymälästä ostin WWF:n kortteja 0,10 euroa/kpl Hymy