Lomapäivät vierii ihanan leppoisaan tahtiin. Lilli ja Nekku ovat päässeet usealle lyhyelle lenkille päivän aikana ja sitten vielä yhdelle pitkälle metsälenkille. Sää on ollut etupäässä aurinkoista, mutta onpa sadetta ja ukkostakin mahtunut joukkoon. 
 
Viikon aikana Lilli ja Nekku saivat mukavasti lenkkiseuraa - ma Vili, ti Rico ja Nero sekä ke shelttilenkillä Iines, Ronja ja Cilla.

Keskiviikkona päivällä piipahdin Tulitopaasin kennelissä suloisia merlepoikia paijaamassa. Olivat tosi ihania ja reippaita pentuja kaikki. Kiitos Annelle, että sain käydä pentuja katsomassa.

Lauantaina kävin Äimärautiolla koiranäyttelyssä. Lähdin pian yhdeksän jälkeen polkupyörällä matkaan. Tarkoitus oli katsella eri kehiä ja muitakin koirarotuja kuin vain mittelit ja sheltit.

Eka pysähdys mittelikehän reunalle, jossa tuttuja mittelin omistajia. Tunti siinä kehänlaidalla vierähti, jonka jälkeen melkein suorinta tietä shelttikehän laidalle. Eipä siinä tullut muita rotuja paljoa katseltua saati sitten kuvattua ; ) 

Lauantain unkarilainen shelttituomari tykkäsi jakaa ERInomaisia. Tänä vuonna kaikki erinomainen -laatuarvostelun saanut koira sai myös vaaleanpunaisen ruusukkeen

Ostin koirille tuliaisiksi pari “paahdettua” luuta sekä siannahkapuruluita - possunkorvan muotoon taiteltuja paloja (pussissa 8 kpl, hinta 1 euro.) Näistä puruluista koirat eivät välittäneet yhtään. Luut sen sijaan kelpasivat, mutta en ole ennen nähnyt koirien juovan niin paljon vettä luiden pureskelun jälkeen… sain täyttää lauantai-iltana vesikupin moneen kertaan ja aloin epäillä, että oliko luissa suolaa???
1248336388_img-d41d8cd98f00b204e9800998e