Pilvisessä ja plusasteisessa säässä on mennyttä viikonloppua vietetty. Lauantaiaamuna kuvasin Lillin ja Nekun leikkiä takapihallamme, videonpätkän voit katsoa täältä. Iltapäivällä piipahdettiin vielä koirien kera metsälenkillä.

Sunnuntaina kuvasin Nekkua sen lempileikissä eli possun etsinnässä. Käärin possun vanhaan vauvan makuupussiin ja Nekku saa sitten avata paketin. Tätä samaa leikkiä voisi jatkaa vaikka kuinka kauan, Nekku innostuu joka kerta jo siinä vaiheessa, kun alan possua kääriä peiton sisään : ) Tästä touhusta videonpätkän voit katsoa täältä. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Nekun touhutessa possunsa kanssa Lilli sai nuoltavaksi astian, jossa olin valmistanut satsin yrjölänpuuroa. Tassu apuna, kun astia tahtoi nuolemisen seurauksena pyöriä : )
1282447.jpg

Sunnuntain shelttilenkillä olivat mukana Cilla, Nella, Nipa, Ama, Lilli, Lilli ja Nekku. Ehdotin uutta reittiä metsälenkiksi ja se hyväksyttiin, joten matka kohti Maikkulaa alkoi. Kävelimme metsäpolkuja pitkin Maikkulaan, sieltä moottorikelkkapohjaa hiihtoladun vierestä takaisin metsään. Loppumatkasta saavuimme "kukkuloille", jotka näkyvät Haukkukeitaan pelloille. Tälle joutomaa-alueelle oli vedetty hiihtäjille latua mäkiseen maastoon ja vaikka emme olleet ladulla kuin hetken, saimme yhdeltä hiihtäjältä heti kuulla kommentin, ettei latu ole tarkoitettu koirille (ehkä teemme saman lenkin seuraavan kerran, kun lumi on sulanut, eikä latua enää ole).
1296611.jpg
Nipa katselee ihmeissän, kun Lilli yrittää haukkumalla saada lumipallon lentämään.

1282498.jpg
Shelttilenkki kesti 1 1/2 tuntia ja maasto oli vaihtelevaa, polku välillä pehmeää sohjolunta, joten sheltin omistajatkin taisivat hikoililla lenkin aikana : ) Kamera oli jälleen mukana, tässä yllä lenkin lopusta kuva, jossa vauhti hiipunut myös koirilta.

Alkuillasta Caritas-kodilla kaverikoiravierailulla. Rapsutuksia asukkailta saivat Lilli ja Lotta.