Tänä aamuna huomasin näyttelyhäkin patjalla oksennuksen. Ei ole tietoa kumpi koirista on ollut asialla. Työpäivän jälkeen tulin kotiin ja jälkikasvu vuodatti suureen ääneen p**kanhajusta. Toisen poikamme huoneen lattialla, tietysti matolla, lojui neljä kasaa kakkaa. Kurkistus koirien hännän alle ja syyllinen selvisi – Nekku. Mattopyykkiä siis tiedossa.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Nekku on joulun jälkeen nirsoillut jälleen ruoan suhteen. Nappulat eivät ole maistuneet ollenkaan ja puuro+liha+kasvissoseella olen Nekkua ruokkinut. Nekun ruokavalion muutin kesällä juoksun jälkeen luonnollisempaan suuntaan, mutta olen antanut myös nappuloita. Tänään sitten tapahtui jälleen muutos Nekun syömiseen, kun sille yhtäkkiä kelpasikin kovat nappulat. En tiedä oliko nappuloiden antotapa se, mikä sai sen niitä syömään. Järkyttävän kelin vuoksi ulkoilulenkki jäi lyhyeen, joten nakkelin nappuloita koirille sisällä lattialle eri suuntiin ja molemmat joutuivat juoksemaan ympäriinsä ja pistelivät niitä poskeensa. Aamulla sitten nähdään tuliko ruokittua Nekku oikein, vain pääsenkö jälleen siivouspuuhiin : )

Lillin kanssa otettiin vähän naksutinkoulutusta. Flyballia harrastaneena Lilli tuo pallon, joten oli helppo naksauttaa aina kun pallo tipahti eteeni ja Lilli sai haluamansa palkan. Seuraavaksi siirrytään siihen sukan noutoon…