Viikko ollaan vietetty kylmässä säässä. Ulkoilut koirien kanssa ovat rajoittuneet perjantai-iltaa lukuunottamatta lähimetsään. Perjantai-iltana sää lauhtui -4 asteeseen, jolloin vein Lillin ja Nekun Haukkukeitaalle. Törmättiin siellä Pyry- ja Panu shelttiin. Tuulikin ja poikien kanssa sitten yhdessä siksakattiin Haukkiksen jalkapallokentän ympärillä, kun pururadalla oli jo hiihtäjiä vähästä lumesta huolimatta.

Lauantaina teimme yhteislenkin Tuulikin ja Meijun ja koirien kanssa. Nautittiin ihanasta talvisäästä ja kierreltiin polkuja verkkaiseen tahtiin. Lillin anturoihin tarttui lunta ja omatoimisena koirana paakkuja irrottaessa näkyi hieman antura verestävän. Jokaisella vuodenajalla on jokin huono puoli ja talvessa on tämä pakkanen ja lumen kertyminen anturoihin : (

Sunnuntaina eli tänään jännäsin Haukkiksen parkkipaikalla, että saako Lilli ja Nekku lenkkiseuraa. Auton mittari näytti -14 astetta. Pakkasraja shelttilenkeillä on -15 astetta. Pakkasenkestäviä shelttejä tulikin mukavasti paikalle eli Ronja, Iines, Pipa, Elmeri, Ama, Eka, Jasper, Ansa ja Pepsi. Ripeään tahtiin kierrettiin vähän lyhyempi lenkki (kesto n. 45 min.).