Lämpimässä säässä saimme eilen lenkkeillä shettiporukalla. Kello 18 alkavalle lenkille saapuivat sheltit Eka, Ama, Milli, Nano ja Iines - niin ja tietty meidän typykät Lilli ja Nekku. Milli ja Nano saapuivat lenkille moottoripyörän kyydissä, harmi kun en älynnyt ottaa valokuvaa. Millin ja Nanon omistajat kertoivat koirien tykkäävän olostaan boxissa moottoripyörän "tarakalla". Tulevat heti moton viereen, kun on lähtö käsillä : )

Sääsket, nuo ikävät ystävät olivat sitten heräänneet ja kävivät metsässä kimppuni äkäisen nälkäisinä. Eipä älynnyt kotoa lähtiessä reppuun sujauttaa "ohvia", mutta seuraavalla kerralla viisaampi.

Lenkkiseura oli mukavaa, mutta metsäpoluilla, joissa saa yleensä kulkea rauhassa näkemättä ristinsielua, vilisi väkeä. Oli "naperosuunnistajia" ja polkupyörällä liikkuva retkikunta. Pienten lasten takia jouduimme metsäpolkuja kulkiessa välillä kytkemään koirat hihaan, kun pienimmät suunnistajat ovat "vaahtosammuttimen" kokoisia : )

1274503175_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Liekö trombi iskenyt makkaranpaistopaikalle, kun katos penkkeineen oli siirtynyt paikoiltaan : o  Tämä samainen "trombi" oli kyllä saanut voimansa keppanasta, sillä ruskeita lasinsiruja on nuotiopaikan ympärillä vaarallisen paljon!