Tänään heräsin jo kuudelta, vatsaa väänsi ja ehdin jo ajatella, että nyt on jokin p…katauti iskenyt minuun :o Ja tietysti juuri tälle aamulle moiset tuntemukset, kun olimme Meijun kanssa järjestäneet Elisa Ekholmin koirahierontakurssin. Onneksi Rela –tabletilla vatsa rauhoittui.

Koirahierontakurssin oli tarkoitus alkaa klo 10, mutta kouluttajan auto oli sanonut yhteistyösopimuksen irti ja pääsimme aloittamaan puolituntia myöhemmin. 19 kurssilaista (harmittavasti 20. kurssilainen oli sairastunut, eikä voinut osallistua) kokoontui kuitenkin jo klo 10. Aloitimmekin kurssin kahvilla, teellä ja pienellä purtavalla.
 

Kurssi oli tosi hyvä, sillä 1,5 tunnin tiiviin luennon jälkeen jokainen sai alkaa itse hieromaan koiraansa. Koko koira käytiin läpi – aloitettiin päästä ja päätettiin takajalkojen lihaksiin. Noin 1,5 tunnin hieronnan aikana koiralle tulivat tutuiksi sivelyt, hankaukset, painallukset, hankauskeinutus, pusertelu, ravistelu ja täristys.

1271008505_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Elisa näyttää Late-lampaalla, mitä hierotaan ja miten

Lilli ei oikein osannut rauhoittua ja rentoutua isossa porukassa käsittelylle, mutta hierontaoppeja hiotaankin kotona rauhallisessa ympäristössä. Nekku pääseekin käsittelyyn tuota pikaa, kun opit on vielä tuoreessa muistissa. Onneksi saimme mukaamme luennon kirjallisessa muodossa, joten ei pääse opit unohtumaan.