Vitsi, tänään oli kyllä alkavan kevään ensimmäinen hieno ulkoilusää. Lämpötila -1 ja auringonpaiste. Haukkukeitaalle menevän tien varsikin oli autoja täynnä. Hiihtäjiä oli laduntäydeltä liikkeellä. Onneksi agilitykentän päähän mahtui autolla ajamaan. Yleensä kyllä menen lenkille kävellen, mutta tänään oli tuplalenkitys tiedossa ja aikaa koirien vaihtoon ei niin paljoa ollut, että olisin ehtinyt kävellen sen suorittaa.

Shelttilenkki alkoi normiaikaan klo 12 ja mukana oli 18 shelttiä. Siinä lenkin alussa vitsailtiinkin, että jos laskee ihmiset ja kertoo kahdella niin saa aika lähelle tarkan määrän koirista. Usealla sheltin omistajalla alkaa nimittäin olla jo kaksi koiraa, joten ei ihan vikaan olisi mennyt tuollakaan laskuopilla shelttien lukumäärä ; ) Uutena tulokkaana joukkoon oli Vilma, blue merle Päivänpaisteen kennelistä.


Yhdessä tuumin eteenpäin: Vilma (Päivänpaisteen) ja Eka (Shadeland)

Shelttilenkin jälkeen Lilli kotiin ja Nekku autoon ja eikun menoksi. Haukkukeitaalla odottivat jo mittelit Axelia, Konsta ja Onni. Hetken päästä seuraan liittyivät myös Melli, Manna ja Essi.

Mittelilenkki sujui hyvin, mitä nyt ennen ladun ylitystä oli yksi koira kateissa, jota sitten omistaja kävi etsimässä ja löysikin : ) Kamera oli mukana molemmilla lenkeillä ja kuvia tuli otettua jälleen runsaasti. Mitteliporukan kanssa jo sovittiin, että huhtikuussa tehdään makkaranpaistolenkki : )


Vasemmalta Konsta, Onni ja Nekku. Onni näyttää Nekulle kieltä. Oisko pojilla ollut joku "miesten juttu" meneillään, johon ei likkoja  kaivattu mukaan ; )

Vas. Konsta (kerma), etualalla Essi (soopeli), kahdella jalalla Melli (soopeli), Manna (soopeli) ja Onni (oranssi).