Viikon aikana on satanut, ollut pakkasöitä ja liukkaita kelejä. Olen pyöräillyt töihin ja torstaina aamuna (1.10.) oli todella jäiset pyörätiet. Mustaa jäätä ei huomaa sitten millään. Minä selvisin kaatumatta työmatkasta, toisin kuin pari muuta työmatkaansa pyöräillyttä.

Lilli aloitti torstaina agilityharkat Niinan kanssa. Nekku sai harkkojen ajaksi Vilin lenkkiseuraksi. Kävimmekin pitkän hihnalenkin.

Lauantai aamuna oli pakkasta. Ensimmäiset talitintit tulivat parvekkeelle. Edellistalven jäljiltä kaapista löytyi talipallo, joka vein pihapihlajaan linnuille.


Pyöräilin jälleen sunnuntaina (4.10.) koirien kanssa Haukkikselle. Taitaa olla viimeisiä kertoja ennen talven tuloa. Matkan varrella vastaan tuli pyörätiellä innokas koiranpentu, joka veti hihnassa omistajaansa meitä kohti. Käskytin koiria ”ohi” komennolla ja tosi hienosti Nekkukin malttoi ravata innokkaan pennun ohi – mitä nyt kohdalla kerran haukahti ; ) Kehuin Nekkua tosi, tosi paljon, sillä Nekulla on ollut tapana haukkua todella paljon ohi meneviä koiria – ja varmaan haukkuu vielä jatkossakin ; )

Sään puolesta tämän sunnuntain shelttilenkki oli viime viikon toisinto. Alkuun tihkusadetta ja kylmää tuulta. Sade voimistui lenkin loppupuolella, joten kotiin viemisinä pari märkää ja rapaista koiraa ja itselläni märät vaatteet. Shelttilenkille osallistui kurjasta säästä huolimatta useita shelttejä ja uusia sheltinalkujakin.

Maanantai aamuna sanoi silkkaa räntää, kun kävin aamulenkillä koirien kanssa. Pyöräilin töihin ja räntää satoi silloinkin. Onneksi on siisti sisätyö ja saan ulkovaatteet päivän ajaksi kuivaan : )