Siisti sisätyö on ollut ihan mielekästä, kun heinäkuu antaa odottaa helteitään ja vettä on satanut viikon aikana joka päivä.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Keskiviikkona 9.7. lenkkeiltiin shelttiporukan kanssa Haukkukeitaan metsissä ja juuri lenkin aikana ei satanut. Metsä ja polut olivat kyllä tosi märkiä ja se näkyi koirissa lenkin jälkeen ; )

 

Eilen lauantaina olin Oulun KV-näyttelyssä Äimärautiolla. Pitkään kestänyt sadesää ja samalla alueella aiemmin pidetyt ratsatuskilpailut olivat pehmentäneet raviradan keskellä olevan nurmialueen. Kumisaappaat olisivat olleet oikeat jalkineet. No, aurinko sentään paistoi ja lämmintäkin oli, joten kenkien ja sukkien kastuminen ei niin hirveästi harmittanut.
Shelttikehän laidalla vietin aikaani alusta loppuun saakka, kuvia tuli otettu yli 250, joista noin sata päätyi nettiin muidenkin katseltavaksi – tässä linkki.

Kotona piipahdin välillä vaihtamassa kuivat kengät ja sukat jalkaan ja palasin ikuistamaan kameroineni kaverikoirien palkitsemisen ennen ryhmäkehien alkua. Palkittavia koiria oli Oulun ja Raahen kaverikoirista. Suomen Kennelliitto muistaa kaikkia yli vuoden kaverikoiratoiminnassa ja aktiivisesti vierailuja tehneitä ja edelleen mukana toiminnassa olevia koirakoita mitalilla sekä paikan päällä annetuilla kunniakirjoilla ja tuotepusseilla.
Lilli ja Nekku saivat palkkioksi, kiltistä odottelusta kotona, näyttelyalueen myyntikojuista tuliaisina lohitikkuja, pupunkorvia ja pikkuisen vinkuvan possun.
1726105.jpg
Vinkuva possu oli Nekun mieleen. Sopivasti suuhun mahtuva ja kevyt possu sai Nekun riehaantumaan... Lilli arvosti enemmän lohitikkuja ja pupunkorvia, vaikka kyllä se illan aikana hieman vingutti sikaakin : )