Tämän viikonlopun aikana on Haukkukeitaalla kisattu OKK:n järjestämissä agility- ja tokokisoissa. Sää on vaihdellut lämpimästä auringonpaisteesta vaihtelevaan määrään vesisadetta ja jopa äkäiseen raekuuroonkin.

 

Ulkona on tullut oltua useampi tunti agilitykentän reunalla seuraamassa 1-luokan vasta-alkajia sekä jo kokeneita 3-luokan kisaajia. Tuomarina tämän viikonlopun agikisoissa on ollut Lee Gibson, jonka ratoja on ollut mukava seurata.

 

Tämän päivän 1-luokan ratojen jälkeen siirryin seuraamaan tokokisoja, kun tuttu sheltinomistaja oli siellä mukana. Tokosta en lajina niin hirveästi ole koskaan tykännyt.  Molemmat koirani ovat käyneet tokon alkeis- ja jatkokurssin eli jotain ne osaavat, mutta siihenpä se on sitten jäänyt. Tutun koirakon seuraaminen oli kuitenkin mielenkiintoista ja heidän onnistumistaan jännitti samalla tavalla kuin agikisoissakin tuttujen kisaamista. 

 

Lilli ja Nekku ovat päässeet molempina päivinä mukaan, vaikka niiden haukkuminen vähän ärsyttääkin. Lilli kuumuu agikentän laidalla nähdessään koirakon rataa suorittamassa ja kuopii etutassuillaan maan mullalle. Nekku on uskollinen tyylilleen -  haukkuu kaikki ympärillä näkyvät koirat.

 

Tänään kävi vain niin, että Nekulle tuli väsy kesken kisojen, Lillin jatkaessa kommentointia.
1243182973_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 
 

 

Tänään sain nähdä onnistumisen iloa, kun seurasin kameran linssin takaa kahden shelttikoirakon menoa agilityn 1-luokassa. Onnittelut vielä Tuulikki&Panu ja Iina&Jasu.