Mökillä yön yli. Saunottiin, mutta en vielä raskinut heittää talviturkkia pois ; ) Jokiveden lämpötila +9 astetta. Neljän aikaan yöllä Lilli ja Nekku kävivät vuorotellen sängynreunaa tassulla raaputtamassa ja Lilli piipasikin välillä. Torkahtelin ja viiden aikaan luovutin, nousin ylös ja käytin koirat ulkona ja annoin aamuruoan – no, ehkä vähän liian aikaisin, mutta sain nukkua kahdeksaan asti ilman häiriötä, kun koirat rauhoittuivat ruoan jälkeen nukkumaan.

1242561738_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Palasimme normaalista poiketen ennen puoltapäivää kotiin, joten ehdin hyvin shelttilenkille. ” Pelkkää auringonpaistetta… ehkä liiankin lämmin ilma lenkkeilyyn” ajattelin, kun ajelin Haukkukeitaalle katsomaan, saammeko Lillin ja Nekun kanssa lenkkikavereita. Auton mittari näytti +18 astetta.  Paikalle saapui soopelivoittoinen lauma shelttejä; Elmeri, Ama, Eka, Mimmi, Kerttu, Chilla. Kierrettiin kuivia mäntykankaita rauhalliseen tahtiin ja pidettiin välillä juomatauko. Minulla mukana ensimmäistä kertaa koirille pullo, jossa juottokaukalo mukana – kätevä!
Melkein kaksi tuntia vierähti kävellessä ja joukon nuorimmilla koirilla riitti lämpimästä ilmasta huolimatta virtaa kisailuun.

Viikon olen ollut oikean käden takia sairaslomalla. Kipu olkapäässä on hellittänyt, mutta leposärky ei. Kättä särkee nyt epäsäännöllisen säännöllisesti koko käden mitalta. Huomenna tt-lääkärin luo kontrolliin.