Lilli ja Nekku saivat yökyläseuraa, kun Iines tuli meille hoitoon perjantaina. Hain Iineksen kotoaan ja teimme Ässä ja Vili –shelttien seurassa lenkin. Ässä oli hyvin kiinnostunut Iineksen seurasta, varsinkin kun Iines jaksoi juosta Ässän kanssa, eikä ärhennellyt Ässälle kuten Lilli tekee.
Perjantai-ilta sujui ihan mukavasti, hieman Iines ”piipasi”, mutta ruoan ja iltalenkin jälkeen kaikki koirat rauhoittuivat nukkumaan.

Lauantai aamuna heräsin kuuden aikaan ja kolme heiluvaa häntää tervehti minua iloisesti keittiössä.

Aamulenkki tehtiin rutiinilla lähimetsään, jossa Iines sai juosta vapaana Lillin ja Nekun kanssa.

 

Nekku ja Iines jäivät aamupäivällä kahdestaan kotiin, kun kävin Lillin kanssa kaverikoiravierailulla Intiön hoivakodilla. Vierailulla olivat mukana myös kaverikoirat Kaapo ja Ama.

Metsään lähdettiin iltapäivän alussa ja siellä vierähtikin pari tuntia.
1232897905_Nekku, Iines ja Lilli metsäl 
Iines juoksutti Nekkua ja Lilliä vähän väliä pitkin metsiä.

1232897879_Kuka tulee.jpg
Kuka tulee... mutkan takaa tuli vastaan iso, musta villakoira.

1232897891_Lumipaakkujen puhdistustauko.

Tassut näyttivät vähän väliä ankanräpylöiltä, kun lumi tiivistyi varpaiden väliin koviksi paakuiksi.

Pakkanen kiristyi tuntuvasti iltapäivän aikana ja koirien turkit olivatkin ”kuurassa” ja tassunpohjat lumipaakkuja täynnä. Kotona suihkuttelin 12 tassua haalealle vedellä, jolloin sain nopeasti lumipaakut irti.

 

Päivä sujui kolmen koiran kanssa nopeasti ja illalla puoli yhdeksän aikaan Iineksellekin selvisi, miksi oli meillä ollut. Ulko-oven takana seisoivat Meiju ja Janne sekä pieni trikkishelttityttö Ronja, joka oli tehnyt pitkän matkan Turusta Ouluun.