Eilisen auringonpaisteen jälkeen on tämä lomapäivä kulunut sisätiloissa, vaikka kävimme kyllä Lillin ja Nekun kanssa tihkusateessa metsälenkin. Metsästä alkaa suurelta osin olla jo lumet sulaneet, poluilla on vielä jonkin verran lunta ja jäätä. Lilli ja Nekku ovat päässeet jälleen mielipuuhaansa eli takaa-ajoleikkiin, kun lumi ei ole enää haittaa juoksua pitkin metsiä : )

Viikolla piipahdin koirien kanssa mökillä katsomassa Kiiminkijoen veden korkeutta, lumitilannetta ja pihan kuntoa. Piha oli osin lumessa ja kumisaappaan alla tursui vettä, joten haravointihommiin päästään myöhemmin.

1272645741_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Herra Fasaani tepasteli mökkitien läheisyydessä

Mökille tekisi jo niin mieli, mutta joutuu odottamaan aurinkoista ja lämmintä säätä. Minä tykkään, että talven jäljiltä petivaatteet ja matot on saatava auringonpaisteeseen lämpiämään ja tuulettumaan. Lisäksi mökin siivous Tolulla kuuluu joka keväiseen operaatioon, ennen kuin voi virallisesti sanoa mökkikauden alkaneen.

Nenäpunkkioireet ovat varsinkin Nekulla vähentyneet huomattavasti, mutta vielä viikon varrella ovat molemmat koirat aivastelleet ulkona. Tänään annoin toisen Interceptor-tabeltin molemmille koirille. Taitaa vielä olla viisasta vältellä muita koiria, joten sunnuntain sheltti- ja mittelilenkki jätetään suosiolla väliin.

Viikolla olisi ollut Lillillä kaverikoiravierailu, jonka jouduin jättämään väliin. Seuraava mahdollinen vierailu olisi ma 3.5. ja sinne osallistumisen päätän sunnuntaina.

1272645762_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hauskaa Wappua kaikille blogin lukijoille!