1288279930_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Nekun syntymäpäivän aamuna maa oli valkoinen. Aamu alkoi normaaleilla rutiineilla ruoalla ja metsälenkillä. Metsän polut hohtivat aamun hämärässä valkoisina, tuntui mukavalle.

Työpäivän jälkeen suuntasin koirien kanssa Haukkikselle. Sää oli sateeton, harmaa ja lämpötila +5. Kiersin lyhyemmän pururadan pätkän koirien juostessa irrallaan. Ihmisiä oli vähän liikkeellä, pari lenkkeilijää tuli vastaan, joita väistin ottamalla koirat istumaan vierelleni ohituksen ajaksi.

Hiirosen jalkapallokentät olivat tyhjillään. Olin ottanut autosta mukaan frisbeen ja sitä olikin hyvä heitellä jalkapallokentän reunalla koirille.

 

Lilli on aina valmis juoksemaan kaiken lentävän perässä ja frisbeen noutokin onnistui. Hämmästyin, kun Nekku nouti myös innokkaasti frisbeetä. Innostin Nekkua lisää juoksemalla takaperin ja kehumalla koiraa. Voi, kun olisi ollut kamera mukana, Nekun innokkuus olisi pitänyt saada videolle : )

Siinä vaiheessa, kun molemmat koirat läähättivät, kieli suusta roikkuen, oli aika lopettaa leikki. Verryttely lenkki autolle ja kotiin pesulle. Aamullisesta lumesta ei ollut enää tietoakaan ja pururadat olivat pehmentyneet osittain raparadoiksi.

Kotona ruokaa molemille ja Nekulle extra-annos maksalaatikkoa nappoloiden sekaan, siinä syntymäpäiväherkuttelut.

Varmaan tänä iltana vielä iltavillit, kun ensin nauttivat ruokalevot : )

1288282006_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Haaparannan shoppailureissulta tuliainen koirille. Tästä ne molemmat tykkää ja sitä retuutetaan kimpassa : )