Aamu alkoi jälleen kierrätyksellä, kun metsästä löytyi kasa leipää ja minä keräsin leivät meidän taloyhtiön kompostiastiaan. Taitaa leivänlevittäjä ihmetellä menekkiä metsässä….  ; )

Pilvisen aamun jälkeen, aurinko alkoi paistaa ja mikä sen hienompi ulkoilusää yhteiselle makkaranpaistolle shelttiväen kanssa. Ajelin perinteiseen tyyliin autolla nuotiopaikalle (polttopuut yms. kyydissä) ja lähdin siitä kävellen Haukkukeitaalle. Haukkiksella kello 12 lyöntiä odotellessa, metsästä saapui iso joukko labbiksen omistajia koirineen. Heilläkin oli ollut yhteinen lenkki.

Makkaraa oli paistamassa 12 shelttiä omistajineen. Hiillosta varrotessa, virittelin agilityputken lumihangelle ja kaikki halukkaat saivat käydä kokeilemassa koiransa putkeen menoa.
Lovestorykin nähtiin, kun Edin ihastui Lilyyn. Tunteet kävivät välillä kuumina, urosten pientä rähinän poikastakin oli, liekö Lily ollut tämän nahistelun syynä?


Soopeliväri oli jälleen enemmistönä tänään, väriläiskinä trikki ja bluemerle.

Ama näyttää Vilille ja Roopelle mallia.

Lillikin pääsi pitkästä aikaa putkeen.

Makkaratikkujen lisäksi otin kotoa mukaan takkaa varten suunnitellun makkaranpaistotason. Ensimmäiset makkarat paistui pika, pikaa, kun hiillos oli vielä kuumimmillaan.

Lovestoryn tähdet, Edi ja Lily. Ilmeistä voi päätellä, missä "vaiheessa" suhde on... ; )