Keskiviikkona kävimme Lillin kanssa kaverikoiravierailulla Annasilmä –palvelukodissa. Lillin seurana oli kaverikoira Elli. Kiitos Annelle edestakaisesta kyydityksestä : ) Meidän miesväki lähti keskiviikkona alkuillasta Lappia kohti ja ilman Annen apua olisi vierailu jäänyt tekemättä.

Keskiviikkona illalla saapui Vilma-sheltti meille hoitoon loppuviikoksi. Alkuhämmennyksen jälkeen Vilma asettautui taloksi ja löysi keittiön pöydän alta itselle sopivan majapaikan.

 

Varmuuden vuoksi yön ajaksi eristin Lillin ja Nekun molemmat verkon taakse omiin huoneisiin, joten kaikkien (myös minun) yöunet sujuivat rauhallisissa merkeissä. Torstai aamuna minua tervehti kolme iloista koiraa ja siitä se päivä sitten lähti käyntiin.

Vilmalla on juoksuaika ja siitä johtuen lattialta löytyy pieniä verijälkiä. Vilmalle olisi housutkin mahdollisuus laittaa, mutta en ole kokenut tiputtelua niin stressaavaksi, että olisin ottanut pöksyt käyttöön.

Lilli ja Nekku ovat ottaneet Vilman yllättävän hyvin kaveriksi. No, Nekku tykkää, ettei Vilman kannata työntää kuonoaan sängylle, jossa Nekku pötköttää.

Kolmen koiran ulkoiluttaminen hihnassa on kyllä edelleen minulle haaste, vaikka olen sitä tehnyt useamman kerran aikaisemminkin. Kun kaikki kolme päättävät haistella pyörätien varrella sitä omaa pissaista lumipaakkuaan, niin väkisinkin hihnat menevät siinä sekaisin keskenään. Jälleen kerran muistin, minkä takia vien koirat mielelläni metsään ja päästän irti juoksemaan : )