Levin viikon aikana ehdin käydä usean päivittäistavarakaupan sekä matkamuistomyymälän läpi. Kiinnostuksen kohteena olivat tietysti postikortit, varsinkin lumiaiheiset, joita on kiva lähetellä sellaisiin maihin, joissa lumesta vain tiedetään jotain tai sitä on vain kaukaisten vuorten huipuilla.

Yllättävän paljon löytyikin juuri kortteja lumimaisemalla ja ilman tekstiä. Korttikokoelma kasvoikin ainakin 30 kortilla ; ) Revontulet ovat monen postcrossaajan toivelistalla ja näitä korttejahan Sirkan kaupoista löytyi monenlaisia.

 

Sähköpostini ilmoitti loman aikana neljän kortin päässeen perille ja niinpä Suomen Lapista kertovia kortteja lähti saman verran maailmalle. Olen ollut postcrossaaja 7 kk ja kortteja on lähtenyt maailmalle 154 kappaletta. Vastaavasti kortteja ulkomailta olen vastaanottanut 142 kpl.

Hiihtolomaviikon aikana olin saanut 10 postikorttia: Liettua (2), Ranska, Singapore, Kiina (2), Portugal, Hollanti, Iran ja Usa. Olihan siinä puuhaa (minun englanninkielen taidolla), kun rekisteröin ja skannasin kaikki kortit. Yleensä kirjoitan myös kiitosten lisäksi vähän muutakin tekstiä ja vastaan, jos kortissa kysytään jotain. Itsestänikin on mukava saada ”kiitos kortista” tekstin lisäksi muutakin viestiä lähettäjältä : )