Loma loppui ja työt alkoi. Eipä tiedä olleensa lomalla, vasta toinen työpäivä ja tuntuu kuin olisin ollut pidempäänkin jo töissä. Onneksi lomapäiviä on vielä pitämättä, täytyy ripotella loput päivät viikonloppujen yhteyteen, jos ei eteen tule pidemmän loman tarvista.

Viikonloppu 14.-15.8 oli agilityä täynnä – minun osalta katsomon puolella jännittämässä niin Lillin kuin tuttujen/tuntemattomien kisaajien onnistumisia ratasuorituksissaan.

Viikonlopun kisat järjesti OKK ja tämän viikonlopun aikana ratkottiin myös Pohjoi-Pohjanmaan piirimestarit niin joukkue- kuin yksilökisoissa.

Lauantai oli helteinen ja tyyni. Aurinko paahtoi pilvettömältä taivaalta ja varjoon piti hakeutua heti, kun siihen vain oli mahdollisuus.

1282674649_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Kuva © Pirkko Riekki

Tuulikki kisasi Lillin kanssa lauantaina 2 agilitykisaa ja sunnuntaina yhden. Lauantain a-kisa päättyi ensimmäiselle esteelle, Lillin ensin kiertäessä hypyn ja sitten hyppäsi sen väärään suuntaan. B-kisasta 15 virhepistettä, mutta luokkavoitto irtosi tälläkin tuloksella. Sunnuntain d-kisa oli sitten nappisuoritus, tuloksena puhdas nolla ja jälleen luokkavoitto : ) Tuulikin mietteitä kisaamisista voi lukea täältä.

1282674677_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Kuva © Sari Eskelinen

Nekku oli mukana Haukkukeitaalla, mutta suurimman osan ajasta se pötkötteli autossa olevassa häkissä, varjossa auringon paahteelta. Lillin ratasuoritusten jälkeen kävimme aina ns. jäähdyttelylenkin, jolloin molemmat koirat saivat juosta vapaana : )

Sunnuntai oli myös aurinkoinen, mutta onneksi lämpötila jäi alle +20 asteen ja puuskittainen tuuli viilensi lisää. Nekku jäi sunnuntaina kotiin ja Lillin kanssa pyöräilin kisapaikalle ja takaisin kotiin. 

Kamera oli minulla ahkerassa käytössä molempina päivinä. Kuvia en ottanut, vaan videonpätkiä sekä Lillin että muiden shelttien suorituksista. Sunnuntaina kuvasin kyllä muun rotuisiakin 3-luokan kisoista, kaikista säkäluokista. Viikonlopun ja vähän muitakin videoita täällä.

Keskiviikkona 18.8. vietimme mieheni kanssa 20-vuotis hääpäivää. Noihin vuosiin on mahtunut kahden pojan syntymä sekä yhteiselämää ylä- ja alamäkineen. Päivää juhlistimme käymällä syömässä Uleåborgissa. Ruoka oli hyvää, sitä oli riittävästi ja hintaakin sille kertyi …. ; )

Viime viikonloppua 21.-22.8. vietettiin sitten ihan kotosalla, kun aviomies lähti Ruotsin puolelta hakemaan kalaa ruokapöytään : )

Lauantaina tein Lillin ja Nekun kanssa iltapäivällä pitkän kävelylenkin metsässä ja sää oli pilvinen mutta lämmin.

Sunnuntai aamuna alkoi vesisade, joka jatkui koko päivän. Vesisateesta viis, lähdimme iltapäivällä remmilenkille ja kiersimme Nokelan ja Mäntylän koirapuistot.

Liekö meidän koirat ohittaneet jo ”koirapuistoiän”, kun kumpikaan ei ollut innostunut edes nuuskuttelemaan kummassakaan puistossa, eivätkä liikkuneet siellä, jos minä en liikkunut : o Lisäksi kummassakaan puistossa ei ollut muita koiria – no, sen vuoksi minä koirat sitten puistoon ohjasinkin, ei ollut pelkoa rähinöistä.

No, mieluummin minäkin ulkoilen koirien kanssa niin, että liikutaan yhdessä ja eteenpäin : )

Toivotaan tulevalle viikonlopulle aurinkoista keliä, jos vaikka sinne mökille vielä suunnattaisiin vapaan viettoon.