Sunnuntaiaamuna kymmenen aikoihin lähdin Tornioon turistiksi agilityn SM-kisoihin. Lauantaina oli kisattu joukkuekisat ja sunnuntaina oli yksilösuoritusten aika ja kamppailu SM-titteleistä.

Matkaseuraksi poimin Iistä mukaan Tuulikin. Saavuimmekin mukavasti medikisan alkuun. Kisassa oli monta tuttua ja kaikkia kisaajia kannustettiin tasapuolisesti. Tunnelma kisakatsomossa on ihan toista, kuin seurata kisoja esim. kotisohvalta television välityksellä. Kamera oli mukana ja etupäässä otin muutaman videonpätkän tutuista kisaajista. Kameraan tallentui myös ”nahkasheltti” -tuo keskustelupalstojen ajoittainen puheenaihe, varsinkin kun sää on helteinen ja sheltillä paksu turkki.

1245345490_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 
Tälle kesäturkkiin tirmmatulle trikkisheltille oli jätetty turkista hännänpäähän tupsu ja kaulan tuuhea kaulus, aivan kuin leijonan harja : )

Seurasimme minien ja medien kisat loppuun, jonka jälkeen lähdimme kotimatkalle. Kotona olin klo 20 jälkeen ja vastassa kaksi iloista hännänheiluttajaa. Koirista oli poissaollessani huolehtineet omat pojat.