Nekun juoksu alkoi. Sen vahvisti Vili-sheltti perjantai-iltana, kun kävimme Niinan ja koirien kera lenkillä illanhämärässä.

Lauantaina paistoi pitkästä aikaa (ainakin minun muistin mukaan) aurinko ja oli pikkupakkanen. Luntakin oli jälleen satanut. Lähdin tuttuun metsään ja otin kameran mukaan. Ajattelin, että otan kuvia koirista ja luonnosta - jouluaiheisia siis, kun kohtahan on joulu : ) Kuvia metsälenkiltä löydät täältä.

Tänään sunnuntaina ei sitten enää ollutkaan yhtä hieno ilma. Lunta satoi ja tuulikin melko navakasti. Kävin koirien kanssa Haukkukeitaalla lenkillä jo klo 10 aikoihin. Yritin tänäänkin kuvata koiria lumisateessa, mutta niistä kuvista ei tullut julkaisukelpoisia.

Iltapäivällä jälleen Lillin kanssa kaverikoiravierailulla Ratamotien ryhmäkodissa. Mukana myös kaverikoirat Eikka, Nasu, Laikku ja Tara. Ensimmäisen kerran Lilliä alkoi väsyttää kesken vierailun ja se alkoikin nukkumaan lattialle. No onneksi olimme olleet melkein koko tunnin vierailemassa, joten Lilli saattoi jatkaa uniaan autossa.