Mennyt viikko oli sateinen ja sen vuoksi synkkä : (

Tiistaina kävin Niina, Vilin ja Voltin kera Haukkiksen metsissä vesisateessa jälkimetsässä. Niina teki Voltille kolmen kepin jäljen, joka jätettiin vanhenemaan. Sillä aikaa kierrettiin lenkki, jonka varrelle tein Lillille ja Nekulle lyhyitä jälkipätkiä, joita molemmat seurasivat omalta osaltaan innokkaasti. Koirien tekemisistä jäi hyvä mieli : )

Voltti lähti omalle jäljelleen innokkaasti, keskimmäinen keppi jäi nostamatta, vaikka koira oli sitä haistellutkin. Hyvä suoritus jälleen Voltilta.  : )

Koirat olivat parituntisen ulkoilun jälkeen tosi märkiä eikä oma olotilakaan kovin kuivalta tuntunut. Loppuviikon satoi tasaisen kiitettävästi vettä joka päivä ja monta kertaa kastuin työmatkoja pyöräillessäni.

Eilen lauantaina kävimme ensimmäisen kerran kesätauon jälkeen kaverikoiravierailulla Lassintalon hoivalla - Heikki- ja Helmikodeissa. Mukana vierailulla olivat myös kaverikoirat Hippu, Elli ja Ama.

Tänään sunnuntaina aurinko paistoi heti aamusta ja se tuntuikin mieltä virkistävältä. Yöllä oli ollut jonkin verran pakkasta, takapihan terassi oli kuurassa.

Shelttilenkille kokoontui 24 shelttiä – wau, pitkään aikaan ei tällaisella porukalla ollakaan yhteislenkille lähdetty. 

Mukana uusiakin sheltti-ihmisiä sekä uusia sheltinalkuja. Tuttuun tapaan kierreltiin polkuja tunnin verran.

Kotona tuli väsy koirille ja minullekin. Yhteisiä päikkäreitä nukuttiin ja sen jälkeen oltiinkin valmiita uuteen lenkkiin. Auringon paistaessa Laura ja Onni-koira seurana kävimme Maikkulan Nesteellä kääntymässä metsäpolkuja pitkin.

Minulla oli mukana pari keppiä, naksutin ja makupalat. Tein kuivalla kankaalla kummallekin koiralle jäljet, nyt pidemmät kuin tiistaina. Lilli haki kepin helposti ja nosti sen ylös – jee!

Nekku innostuu nähdessään Lillin tekevän jäljen, joten Nekku lähtikin heti jäljelle, pysähtyi kepin eteen ja kääntyi katsomaan minuun. Minä tuijotin vain keppiä ja odotin. Odotus palkittiin ja Nekku nosti kepin maasta – jee, jee, olin tosi iloinen : ) Onni-koirakin sai etsiä keppiä muutaman metrin jäljeltä ; )

Tätä kirjoittaessani meidän sohvalla nukkuu kaksi väsynyttä koiraa.