Taas on ollut niin kylmä jakso, että lenkkeilyt ovat koirien kanssa jääneet minimiin. Onneksi viikonlopuksi povataan lauhtuvaa. Sunnuntaina pakkasta oli meidän mittarissa yli -15, joten shelttilenkki jäi väliin.

Eilen maanantaina Lilli pääsi jälleen Tuulikin kanssa agiliitämään. Tuulikin shelttipojat Pyry ja Panu jäivät harjoituksen ajaksi meille Nekun seuraksi. Kävinkin kolmikon kanssa ulkona hihnalenkillä pari kertaa. Pojat tykkäsivät merkkailla lumipaakkuja ja voi sitä Pyryn "sutimisen" määrää. Pikkujätti oli niin miestä! Siinä oli hihnat minulla moneen kertaan solmussa, kun kolme koiraa liikkuivat hajujen perässä pyörätien varrella : )

Surffailinpa tuossa ajankulukseni Tiimarin sivuilla. Sieltä löytyi kiva ohjelma, jonka avulla voi askarrella nettikortin. Tietysti kuvankäsittelyohjelmalla saa monipuolisempia kortteja aikaiseksi, mutta tällä ohjelmalla kortin teko onnistuu suppeammallakin kuvankäsittelyn oppimäärällä : ) Tässä yksi kortti, jonka siellä tein.

1266954416_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pääsiäiskortteja ajatellen, ohjelmassa oli useita kivoja elementtejä, joten varmasti tulee kulutettua aikaa sivulla kortteja värkätessä : ) Tässä linkki sivulle.  Linkistä aukeaa ensin ohjeet kortin tekoa varten, loppu onkin sitten omasta mielikuvituksesta kiinni!