Tänään lenkillä pari tuntia tavallista myöhemmin. Yhteislenkkialueella oli viikonloppuna hiihtosuunnistuskilpailut ja alueella liikkumista pyydettiin välttämään sunnuntaina klo 11-13 välillä.

Shelttilenkin kanssa samaan aikaan tänään oli myös mitteleiden yhteislenkki. Pientä rähinänpoikasta yritti alkuun olla, kun odoteltiin, että kello tulee 14. Nekku näyttää ottaneen tavaksi pomottaa joka kerta shelttiä, joka on vähemmän tuttu. Tänään se oli Sini. Nekulle piti pitää pikku puhuttelu ennen lenkin alkamista – hieman tilanne rauhoittui, mutta kun lähdettiin liikkeelle, niin pitihän sen sitä Siniä jälleen yrittää komentaa. No, lenkin edetessä ja jonon venyessä tilanne rauhoittui ja Nekku tyytyi jälleen suurimmaksi osaksi ajasta kävelemään heti selkäni takana.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Ykä-mitteli iski "päätä seinään", kun se yritti sinnikkäästi nuuskia Lilliä hännänalta. Lillihän ei sellaista käytöstä suvaitse, vaan kävi Ykän päälle välittömästi, jos Ykä liian lähelle uskaltautui. Myös Nekku antoi Ykän kosiskeluille "rukkaset" ja meno oli välillä melko äänekästä.

 

Mukana tänään tällä yhdistetyllä sheltti-mittelilenkillä olivat sheltit: Edi, Ama, Jasper, Eddy, Sini, Hani, Nipa, ja uutena tulokkaana Mimmi – suloinen soopelityttö. Mitteleitäkin useampi ja pari erirotuistakin oli mukana eli Inka, Axelia, Nikke, Rolle (pommi), Siri, Tikru (bichon), Joni, Nessu ja Ykä. Lenkin jälkeen tavattiin myös Melli-mitteli, joka omistajineen hieman myöhästyi lähdöstä.

Pari tuntia meillä Lillin ja Nekun kanssa meni tähän lenkkireissuun. Kotona koirat nukkuivat lenkin jälkeen sikeästi. Lillillä oli vielä illalla tiedossa kaverikoiravierailu Villa Vikloon. Vierailulla mukana myös Nasu ja Kaapo.