Sain viettää auringon paisteessa useamman päivän tämän viikon lomasta. Vettä ei ole satanut olleenkaan, joten sekin oli jo suuri plussa. Keskiviikkona kävin Lillin ja Nekun kanssa Heinäpään jalkapallokenttien vieressä olevalla nyppylällä ulkoilemassa. Mukava paikka, mäkistä maastoa, MUTTA nyppylän päällä ihan hirveästi lasinsiruja : (  Näpsin käsisäädöllä koirista poseerauskuvia, kun osallistun syksyn ajan valokuvauskurssille ja siellä nimenomaan perehdytään säätämään aukot ja suljinajat yms. manuaalisesti. Tuttu kamera tuntuu aivan uudelta kapistukselta käsisäätöjä kokeillessa : )
1919786.jpg
(A f4.0, 1/320 sec, ISO 50)
1919790.jpg
(M f3.9, 1/320 sec, ISO 50)

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Keskiviikkona 10.9. kaverikoiravierailulla Tahkokankaalla. Mukana vierailulla kaverikoirat Giisa, Pikku Myy, Tino ja Lilli.

Perjantaina tein Tuiran puolelta lenkin rantareittiä pitkin Hietasaaren puolelle ja Pikisaaren kautta takaisin. Pikisaaren päässä päästin koirat hetkeksi rannassa irti ja heti alkoi riehuntaleikit. Nekku möyri rantahiekassa ja sai kirsun täydeltä hiekkaa sisäänsä. Kakisteli aikansa ja minä jo vähän ehdin huolestua sitä niiskutusta, mutta onneksi röörit aukes …
Kuvasin myös jälleen käsisäädöillä vaihtelevalla menestyksellä.

1919794.jpg
(A f4.5 1/80 sec, ISO 50, salama, kuva vastavaloon)

1919798.jpg
Vielä ei onnistu käsisäädöillä liikkeessä olevien koirien kuvaaminen. Tämä kuva otettu kameran automaattitoiminnolla.