Lauantai päivä meni minulla ihan makoillessa. Onneksi on tuota omaa pihaa vähän, koirat pääsivät useamman kerran päivän aikana takapihalle juoksemaan ja tarpeilleen. Ainut huono puoli ulkonakäynneissä oli se, että lunta tuli koirien tassuissa ja karvoissa sisälle joka kerta. Ja tietysti lumi suli parketille, kun en kaikkia paakkuja viitsinyt joka kerta koirista irrotella. Muutaman kerran kuului "p...sukka kastui…"

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Iltapäivällä Lilli ja Nekku pääsivät mukaan, kun lähdimme katsomaan esikoiseni tämän kauden viimeistä jääpallon kotipeliä. Matka Raksilaan taittui jalan ja kyllä oikean jalan varpaan nivel kirvoitti suustani jälleen ruman sanan : (

Vieraaksi Raksilan tekojäälle oli saapunut WP35 Varkaudesta. OLS B voitti 7-0. Mukana oli myös digikamera, jolla harjoittelin kuvaamista, kuvia tuli otettua 222 kpl. 
Lilli ja Nekku seurasivat kiltisti touhua katsomosta. Ystäväni Laura (jonka kaksi poikaa pelaa myös samassa joukkueessa) huolehti, ettei varsinkaan Lilli päässyt singahtamaan kentälle pallon perään. Nekku alkoi täristä, joten se pääsi Lauran syliin, jossa se ottikin nokoset.
1264570.jpg

1264572.jpg