Melkoisessa lumisateessa ajelin eilen OKK:n hallille Virpiniemeen. Osanotossa viime viikon toisinto eli paikalla Lillin ja minun lisäksi Tarja ja Tipi. Juha teetti meillä kolme erillistä harjoitusta. Pohjat radoille oli jo valmiina, kun edellisen ryhmän harjoitusten rataa hieman muutettiin.

1446485.jpg<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ensimmäinen harjoitus sujui muuten hyvin, mutta Lilli jätti pujottelun lopusta viimeisen keppivälin kesken, kun minun liike pysähtyi… 

Toisessa harjoituksessa mentiin muuten sama rata, mutta 7 hypyn jälkeen pujotteluun. Loppuosa radasta mentiin hyppy (3/10), hyppy (6/4),  putki (5),  hyppy (13),  hyppy (14)  ja hyppy (15). Hyppyjen 3/10 ja 6/4 väliin olisi pitänyt ehtiä tehdä valssi, mutta minä puujalka tein siinä takaleikkauksen, joka sujuikin mallikkaasti!

 

Viimeisessä harjoituksessa (A-D) ideana oli ottaa koira kolmannen hypyn takaa vastaan ja kääntää putkeen hypyn puoleiseen päähän. Tämä kääntö tuotti minulle alkuun hankaluutta, kun en ohjannut Lilliä tarpeeksi kauas C-hypyn jälkeen, jotta se olisi voinut kunnolla päästä kääntymään putkeen (monta kertaa Lilli sujahti tietysti väärään päähän putkea).

 

Joka harjoituksessa tuli pieniä ohjausvirheitä tai ohjaus loppui kokonaan. Hyvät harkat, kun oli niukka osanotto ja oli aikaa ottaa virhekohtia uusintoina useamman kerran : )