Nekun takajalan paraneminen on sujunut vauhdilla. Ehkä se ei alun alkujaankaan ollut niin paha, kuin mitä minä luulin sen olevan. Torstai aamuna Nekku pääsi juoksemaan vapaana lähimetsässä. Voi sitä juoksun riemua. Eikä jalan käyttö näyttänyt tuottavan mikäänlaista ontumista.

Torstai-iltana oli jällen Lillillä agilityreenit Niinan kera. Vili on ollut Nekun seurana torstai-iltaisin ja olemme käyneet yhdessä lenkillä. Tällä kertaa kiersimme Lintulan pururataa. Sisällä Vili ja Nekku saivat puruluukengät, joiden kärkiin pistin lihapullan puolikkaan. Siinä oli pientä ”pähkinää” purtavaksi molemmille ja kyllähän se lihapulla sieltä koirien suihin päätyi – ajan kanssa : )

Perjantai ja kolmastoista päivä oli jälleen lomapäivä. Aamutoimien jälkeen ajelin Lillin ja Nekun kanssa Liminkaan Annen, Pessin, Pandan ja Sanin luo kyläilemään. Oulun harmaan sää vaihtui Limingassa kirkkaaseen, osittain auringonpaisteiseen aamuun. Pakkasta oli -5 astetta.

Kävimme ensiksi lenkittämässä koirat Rantakylän virkistysalueen maastossa, jossa olikin mukavia metsäpolkuja ristiin rastiin. Metsä oli hennon lumipeitteen vallassa ja tuli jouluinen olo.


Ulkoilun päätteeksi Anne tarjosi kaffit. Niin ja Lilli oksensi sisälle, mutta ei onneksi matolle, ihmispaskan hajuisen läjän. Millä ihmeen ajalla, se ehti paskaa napaansa vetää???