Helteiset päivät ovat ohi. Itse asiassa olo on helpottunut koirien vuoksi, kun elohopea ei kipua 15 astetta korkeammalle. Koirat jaksavat paljon paremmin turkeissaan viileämmällä säällä, vaikka itse kyllä nautin lämpimästä kelistä ja varsinkin sääskettömästä ajasta.

Viime viikon vaihteen aika kului jälleen nopeasti. Lauantaina iltapäivällä lähdin koirien kanssa katsomaan Oulun Koirakerhon 3-luokan agilitykisoja Haukkukeitaalle.  Luokassa kisasi useampi sheltinomistaja. Kameran linssin läpi tiirailin useamman tutun koiran suorituksen ja kisavideoita löytyy täältä.

Lilli ja Nekku käyttäytyivät agikentän reunalla tosi hienosti. No, Lillihän kuumuu, kun näkee koiran viilettävän agilitykentällä. Siinä alkaa kuoppa syventyä Lillin jalkojen alla kun sen pitää haukkuaan tehostaa maata kuopimalla.

Nekku ottaa lunkimmin, se kun ei tuosta agilitystä tajua mitään. Nekku nyt haukkuu muita koiria ihan vain haukkumisen ilosta, mutta tarpeeksi kauan kun Haukkiksella muiden koirien ympäröimänä aikaa vietettiin Nekun haukkuminenkin laantui.

1274983182_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Nekku untenmailla agilitykisan aikana - evvk ; )

Sunnuntai-iltapäivä kuluikin mökillä puuhastellen. Olen tainnut aikaisemminkin todeta, että onni on  lähellä sijaitseva kesämökki : ) Matkan varrelta kävin ostamassa keltaisia orvokkeja ja lobelioita, jotka eivät kyllä vielä olleet kukassa. 

Kotipihasta siirsin lisää saniaisia mökille. Viikon hellejakso oli saanut kaiken kasvillisuuden kasvamaan nopeasti. Raparperi oli jo syötävässä kunnossa, vuorenkilvet kukkivat ja kullerot, jotka tavallisesti kukkivat juhannuksen tienoilla olivat jo komeasti nupulla. Löysin jopa kukkivan kielon.

1274983168_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lisää kesäisiä kuvia täällä.