Pitihän sitä aamulla ensimmäisenä Kalevasta tarkistaa, että ilmestyikö sitä juttua kaverikoiratoiminnasta. Yllätys oli itsellenikin suuri, kun Lillistä otettu kuva oli päässyt lehden sivulle. Vielä en ole kuullut, minkä verran Oulun Seudun Kaverikoirien yhteyshenkilö Enni Väisänen on saanut yhteydenottoja eli kuinka moni on ilmoittanut kiinnostuksensa kaverikoiratoimintaa kohtaan. Minä itse sain pari yhteydenottoa, hienoa!

Mistä tietää, että talvi on tullut? No meillä ainakin siitä, että Lilli hyppii innostuneena aurauksen jäljiltä tulleiden lumipaakkujen päälle pyörätien varrella. Tänäänkin, kun jälleen suuntasimme lenkin Haukkukeitaalle, piti Lillin suorin etujaloin hypätä usean lumipaakun päälle. Koira vain innostui entisestään, kun paakku meni rikki - hassu koira.

Sain kasvattajalta sähköpostia, jossa oli tieto Nekun lonkka- ja kyynärkuvausten tuloksista. Kotiin ei ole vielä tullut ilmoitusta, että todistuksen voisi lunastaa postista. Kävin SKL:n jalostustietojärjestelmästä katsomassa ja siellä lonkat A/A ja kyynärät 0/0 WAU!
Olen tosi onnellinen, Nekku on kaikinpuolin terve tyttö!