Tiistaina Katjan ystävällisellä avustuksella sain ostettua Haaparannasta agilityhyppyjä kotikäyttöön. Lisäksi Teukka kuljetti hypyt ystävällisesti Ouluun. Lämmin kiitos Katjalle ja Teukalle! Nyt siis pienellä kotipihalla voin aktivoida molempia koiria putki- ja hyppyharjoituksilla : )
1866579.jpg

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Sunnuntain shelttilenkillä oli mitä mainioin ulkoilusää, +16 astetta ja pilvipoutainen taivas, eikä itikoita. Tunnin lenkki metsässä riitti purkamaan Lillin ja Nekun juoksuhalut. Molemmille uni maistui, kun kotiin päästiin. Mukana lenkillä olivat Edi, Onni, Lilli, Nella, Sandra, Mimmi.

Koirat jäivät kotiin, kun lähdin OKK:n perhepäivän viettoon Haukkukeitaalle. Tiedossa oli lapsi & lelukoira näyttely, yllätysten agilityä, rallytokoa ja piilevien kykyjen tanssia sekä tietty tarjolla kahvia, pullaa, makkaraa ja lättyjä. Itse olin lupautunut makkaroiden ja lättyjen paistajaksi ja kaverina minulla oli Meiju. Mitään hirveää OKKlaisten ryntäystä tapahtumaan ei nähty, joten siinä makkaroiden ja lättyjen paistelun lomassa ehdin hyvin seurata leikkimielisiä kisoja ja osanottajilla näytti olevan hauskaa.

Samalle päivälle oli vielä tiedossa shelttien agilityvuoro, joten käynti kotona ja koirat mukaan. Viiden sheltinomistajan kera suoritettiin ensin perhepäivän agilityrata ja sen jälkeen vielä pari lyhyempää rataa.