Keskiviikkona (30.7.) en ehtinyt shelttilenkille, kun nuorempaa poikaa piti käyttää lääkärissä – ei mitään vakavaa, vain pitkittynyttä kesäflunssaa ja kurkkukipua. Onneksi saimme samalle illalle lenkkiseuraksi Niinan ja Vilin. Kamera oli mukana ja lenkin loppuvaiheessa kuvasin kolmikon.
1785703.jpg
Torstaille olimme Meijun kanssa sopineet yhteislenkin. Haukkukeitaan parkkipaikalla olivat myös Pyry ja Panu Tuulikin kera lähdössä myös samaan aikaan lenkille, joten Iineksen lisäksi Lilli ja Nekku saivat "herraseuraa". Puolitoista tuntia hurahti metsässä nopeasti ja loppumatkasta alkoi vesisade, mutta se ei menoa haitannut, varsinkin kun lämmintä oli yli +20 astetta.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Torstaisen metsälenkin eräässä kohdassa panimme merkille mustikat, joita sitten Meijun & Iineksen kera kävimme tänään perjantaina poimimassa. Lilli, Nekku ja Iines olivat myös innokkaita mustikan poimijoita, mutta ne mustikat menivät suoraan koirien suihin, ei astiaan.  Koirat viihtyivät metsässä takaa-ajoleikkiä leikkien, välillä mustikoita syöden ja metsän ääniä kuunnellen.
1785645.jpg
Nekku löysi mustikoita...
1785646.jpg
Kyllä maistuu...
1785648.jpg
Iines ehti ensin...
1785649.jpg
Molemmille riitti syömistä...
Kotona mustikat päätyivät pariin piirakkaan sekä muffineihin.