Lilli ja Nekku sai perjantai-illaksi Vilistä ja Voltista seuraa, kun shelttiherrat olivat meillä muutaman tunnin hoidossa.
Neljän koiran kanssa en hihnalenkille edes yrittänyt lähteä, vaan koirat saivat hulmuta takapihalla.

Voltti (7 kk) on tosi kiva shelttipoika, utelias, avoin ja leikkisä. Lilli tyylilleen uskollisena, piti komentoa yllä ja Voltin yrittäessä tulla liian lähelle takapuolta nuuskimaan tämä meidän "emäntä" antoi lähtöpassit välittömästi.

Pilkoin juustoa pieniksi palasiksi ja neljä koiraa etsi niitä sitten takapihan nurmikolta. Pallojakin otin esille useamman, mutta niistä kiinnostui vain Lilli - pallohulluksi jo aiemminkin todettu : ) 

Kameralla sihtailin koirien touhuja, mutta ne liikekuvat, joissa koirat juoksivat yhdessä epäonnistuivat - harmi, sillä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kuten sanotaan, olisi ollut mukava saada ikuistettua.

Lilli, Nekku ja Vili ovat jo poseeraamisen ammattilaisia. Kun pistän koirat riviin, niin siinä ne napottaa kuvattavana, kunnes "vapaa" käskyllä ne vapautan. Voltti ei malttanut ryhmäkuvaan jäädä istuskelemaan, vaan kirmaili sitten siinä takapihalla kuvauksen ajan itsekseen.

1274509333_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1274509554_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ns. näyttelyasennossa seisomisen Voltti kyllä jo osaa. Tässä Volttia seisottaa nuorempi poikani, joka ei ollut näihin näyttelytouhuihin aiemmin perehtynyt : )