Tänään on tuntunut heti aamusta kesäiseltä. Aurinko on paistanut ja lämmin tuuli puhaltanut. Lillin ja Nekun kanssa kävin Haukkukeitaalla lenkillä, saatettiin Mari ja Eddy metsäpolkua pitkin Maikkulaan. Tulomatkalla kuvasin pajupuskaa, jonka muutamassa oksassa keikkuu ziljoonia muurahaisia ja jotain muita ötököitä?
1601449.jpg
 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Hurahdin tänään ostamaan ns. pihatontun. Noo, ei se tontulta näytä vaan enemmän oravalta. Meidän takapihalla on nyt sitten kolme vartijaa, kuten kuvasta näkyy : )

Toivon mukaan orava pitää harakat ja varikset loitolla. Juuri tuossa pihlajan alla on vielä talven jäljiltä linnuille tarkoitettuja siemeniä, joita en jaksa nyppiä pois, jotka niitä ei-toivottuja lintuja pihalle houkuttelee. Kun nämä meidän nelijalkaiset vartijat tarvitsevat työaikalain mukaiset lepotauot, niin saa tuo teko-orava toimittaa vartijan virkaa – jos se tehoaa, aika näyttää ; )
1601451.jpg
 
Btw, kotisivutkin sain päivitettyä, mutta se vaati sähköpostien jälkeen vielä soiton DNA:lle, ja sain uuden salasanan, jonka avulla alkoi jälleen siirto FTP:llä pelittämään : )