18.5. tiistai-iltana OKK järjesti agilityn epäviralliset kisat Haukkukeitaalla. Lilli on harjoitellut talvikaudella Tuulikin kanssa agilitykuvioita ja harjoittelu on jatkunut kesäkaudella tiistai-iltaisin. Takana ennen tämän illan epävirallisia kisoja parivaljakolla oli yksi harjoituskerta Haukkiksella.

Kävin ennen kisoja metsälenkin helteisessä säässä Vilin, Voltin ja Niinan kanssa. Menomatkalla Voltti pyörähti ojaan ja kasteli itsensä melkein kokonaan, taisi muutama selkäkarva jäädä kuivaksi. Ei mennyt kuin muutama sekunti, niin Nekku pulahti samaan ojaan. Molemmat koirat pulikoivat ihan vahingossa : ) Sää oli kyllä liian lämmin jopa metsälenkkeilyyn, mutta n. 45 minuutin lenkki kuitenkin tehtiin. No, tulipahan lämmitettyä Lilli epävirallisia kisoja varten hyvin : )

Haukkisella Tuulikki otti Lillin huomaansa ja Nekku pääsi auton takaosaan lepuuttamaan pikku jalkojaan. Minä kiipesin kivituhkakasan päälle tiirailemaan mölliradan profiilia ja testaamaan, että kameran video-ohjelma pelittää.

1274296984_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvasin Tuulikin ja Lillin mölliratasuorituksen. Jännitys parivaljakon suorituksesta purkautui jälkikäteen autolla, kun jäin odottamaan verryttelylenkille lähtöä. Miten sitä elääkään ratasuorituksen mukana ja tietysti minua jännitti, että karkaako Lilli kesken suorituksen minun luo sinne kasan päälle : )

Agiradan kuvaaminen oli samanlaista jännitystä, kun Lillin kanssa keinu ei ole itselläni mennyt mitenkään mainiosti – parit lentokeinutkin on oman ohjauksen tuloksena tullut nähtyä. MUTTA Lilli meni kaikki radan kontaktit vauhdilla ja keinukin hienosti. Kyllä minä en tahtonut nahoissani pysyä agiratasuorituksen videoinnin jälkeen : ) Plussaa tietty oli, että rata oli puhdas nolla, joka lämmitti mieltäni suuresti!

Videot nähtävillä täällä.

1274298243_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Nekku kirmailee Haukkiksen pelloilla illan viiletessä