Perheemme suuntasi lyhyelle hiihtolomalle Leville pe 18.4. Ei olla aikaisemmin huhtikuussa Levillä oltu ja kyllä sää hemmotteli meitä : ) Yöpakkasten jälkeen elohopea kipusi nollan yläpuolelle nopeasti ja aurinko lämmitti ihanasti. Valkoista lunta riitti ja rinteet ja hiihtoladut olivat upeassa kunnossa. Miesväen lasketellessa minä vietin aikaani ulkoilemalla Lillin ja Nekun kanssa. Mökkimme lähistöllä oli Hossansalmi, josta kantautui mökin pihaan joutsenten "mekastus" aamusta iltamyöhään. Tietysti noita upeita lintuja piti käydä monena päivänä katsomassa ja joka päivä joutsenia oli saapunut lisää. Maanantaina laskin, että niitä oli kolmisenkymmentä. Olihan se tällaiselle kaupunkilaiselle elämys, nähdä niin paljon joutsenia kerralla : )

Lauantaina piipahdin Päivänpaisteen kennelissä Einin luona kylässä. Shelteistä kotona olivat vain Hippu ja Donna. Hipulla oli pentulaatikossa säpinää, kun kolme neliviikkoista pentua pitivät ääntä ja liikkuivatkin jo mukavasti.

Maanantaina kävin hiihtämässä koirien kanssa koiraladun. Oli kyllä nautinto hiihtää, kun suksi luisti ja koirat ravasivat edessä sopivalla nopeudella.

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Tiistaina iltapäivällä kotimatkalle. Rovaniemen eteläpuolella oli läheltä piti tilanne, kun edellä ajanut auto äkkiä ensin jarrutti ja sitten laittoi vilkun vasempaan. Tietysti vastaan tulevien kaistalla oli auto tulossa koti. Vältyttiin peräänajolta, kun ohitettiin kääntyvä auto sen oikealta puolen ravin kautta. Huh, kyllä säikäytti pahemman kerran!

Kuvia Levin reissulta katseltavissa täällä.